(FOTO) BMW-ul în care a fost asasinat Tupac Shakur, din nou scos la licitație!

919

Limuzina în care se afla celebrul rapper american 2PAC este din nou scoasă la licitație! De această dată, prețul de pornire pentru legendarul BMW este de 1.75 milioane de dolari SUA.

Este vorba despre un BMW 750iL în care a fost împuşcat Tupac Shakur, atac care a avut loc în 1996, în urma căruia Tupac şi-a pierdut viaţa. Mașina a fost vândută de mai multe ori în ultimii 24 de ani, iar cel mai recent proprietar a restaurat automobilul, astfel că acesta arată în prezent la fel ca înainte de decesul lui Tupac.

Legendarul rapper Tupac Shakur, este autorul unor hituri precum „California Love” şi „Ghetto Gospel”. În momentul tragic, acesta se afla pe scaunul din faţă al pasagerului, maşina aparținând proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas, cu puţin timp înainte de momentul în care niște necunoscuți au tras mai multe focuri în direcția mașinei care staționa la semafor.

Limuzina este scoasă la licitație de compania Celebrity Cars Las Vegas. Doritprii de a participa, trebuie să depună un avans de 20.000 de dolari şi să semneze un contract de confidenţialitate.

NICIUN COMENTARIU