Pasionații modelelor germane produse în anii ’80 vor fi plăcut surprinși de acest exemplar al legendarului Mercedes-Benz S-Class în caroseria W126! Acesta se prezintă în versiunea 560 SEL, cu doar 46 km la bord și un preț impresionant de 150.000 de euro!

Limuzina germană a fost scoasă recent la vânzare pe site-ul Mobile.de. Din avizul plasat aflăm că S-Class-ul se laudă cu doar 46 de kilometri înregistrați, cu care a venit încă din fabrică. Acesta nu a fost niciodată înmatriculat sau condus pe străzi, astfel că putem spune că vorbim despre un vehicul abslut nou, fabricat în anul 1986.

Din imagini observăm că starea acestui W126 este una impecabilă. Vânzătorul declară că mașina a fost întreținută bine și păstrată în cele mai bune condiții. Scaunele par să nu fi fost folosite vreodată, iar interiorul are încă huse din peliculă, precum și etichetele de pe manetele de control.

Mercedes-ul care îl putem admira în imaginile de mai jos are o caroserie finisată în culoarea Astral Silver, un salon din piele în nuanța Burgundie și este echipat cu geamuri electrice și trapă. La fel, observăm și un frigider în care se află documentația originală.

Sub capotă se ascunde un motor V8 de 5.6 litri volum care lucrează în tandem cu o transmisie automată cu patru rapoarte. Propulsorul dezvoltă 295 CP ceea ce permite limuzinei să accelereze de la 0-100 km/h în 6,9 secunde.

Astfel încât prețul pentru acest model în zilele noastre variază foarte tare, în dependență de echipare și starea automobilului, este greu de apreciat cât valorează vehicule ca acestea, iar vânzătorul a indicat un preț de listare de 150.000 de euro.

NICIUN COMENTARIU