Cultura auto numită Stance strânge tot mai mulți fani cu fiecare an. Mașinile joase și modificate cu gust întorc privirile și îi miră pe ceilalți participanți la trafic, în timp ce se deplasează cât se poate mai aproape de asfalt pe drumurile publice.

Deși toți admiră vehiculele joase și le bombardează cu aprecieri pe Internet, totodată afirmă că aceste mașini nu sunt practice și crează disconfort maxim. Cea mai des auzită frază de proprietarii mașinilor low este:” Aceste mașini nu sunt pentru drumurile noastre!”.

Ei bine, iată că un cetățean al chinei, fan înrăit al Stance-ului, vine să infirme aceste declarații și își propune să parcurgă circa 10.000 de kilometri din orașul Guangzhou, China până în Austria, acolo unde va participa la festivalul Wörthersee, unde se strâng cele mai joase mașini din toată lumea.

Mașina cu care va parcurge distanța este un Volkswagen Passat în caroseria B2, echipat cu jantele legendare BBS RS și o suspensie air ride. Proprietarul mașinei pe nume Jeffery LI, este sigur că va parcurge acest drum deloc scurt până la capăt. În aceste momente, tânărul a ajuns deja în Irkutsk, Rusia. Mai multe detalii găsiți pe contul de instagram al chinezului xanavi22.

NICIUN COMENTARIU