(FOTO) SUV-ul coupe Renault Arkana, a fost surprins la teste pe o autostradă din România!

304

Compania Renault a lansat la începutul anului 2019, noul model botezat Arkana. Acesta face parte din segmentul SUV-urilor coupe, care în ultima perioadă sunt tot mai populare pe piața mondială.

Pentru început, Renault Arkana va fi disponibil exclusiv pentru piața din Federația Rusă. Comenzile pentru clienții ruși au început deja la data de 4 iulie 2019.

Treptat, Arkana se va livra și pe alte piețe, în acest sens existând deja o serie de semne și informații. Cel mai recent indiciu care indică faptul că ar trebui să fim gata pentru un model care se așteaptă să fie mega popular, sunt o serie de imagini transmise publicației române ProMotor, unde Arkana este surprins pe o autostradă din România.

În Rusia, noul Renault Arkana începe de la 999.000 de ruble și poate ajunge și până la 1.5 milioane. Versiunea echipată cu un motor Renault-Daimler de 1.3 litri volum care produce 150 de cai putere şi lucrează cuplat la o transmisie CVT X-Tronic, poate fi cumpărată cu 1.3 milioane ruble, echivalentul a puțin peste 17.000 de euro.

Dotările standard includ faruri LED Pure Vision, jante de aliaj de 17 inch, sistem multimedia cu conexiune Bluetooth, geamuri electrice, aer condiţionat şi volan reglabil.

NICIUN COMENTARIU