De fiecare dată când alimentăm automobilul cu combustibil suntem atenți ca să nu curgă carburantul pe caroserie. Dar majoritatea o fac din simplă intenție de a nu murdări automobilul. Dar v-ați gândit vreodată că benzina prelinsă poate dizolva vopseaua de pe mașină?

Iată că un șofer din capitală a pățit-o. Alimentându-se la o benzinărie din capitală care comercializează carburant cu aditivi, acesta a observat că la scurt timp, vopseaua a început să intre în reacție cu benzina și să se dizolve!

Bărbatul a postat imaginile pe o rețea de socializare pentru a atenționa alți șoferi de ceea ce li se poate întâmpla și pentru a arăta ce benzină ”toxică” turnăm în rezervor. Imediat internauții s-au împărțit în două tabere, unde unii susțin că vehiculul autorului a vost vopsit necalitativ, unde acesta declară că mașina cu pricina îi aparține de 5 ani și cunoaște bine că nu au fost făcute lucrări de revopsire; a doua tabără dau vina pe benzină și spun că aditivii folosiți sunt într-o concentrație prea mare sau nu sunt de calitate.

Voi cum credeți, care ar fi motivul acestei reacții a carburantului cu vopseaua? Ar fi de vină benzinăria și benzina de proastă calitate?

NICIUN COMENTARIU