Poliția germană este în căutarea unui bărbat care a furat un Ferrari de colecție, chiar în timpul unui test drive. Vehiculul are o valoare de circa 2 milioane de euro!

Bărbatul care este suspectat de oamenii legii, a contactat un dealer de automobile de colecție din Germania și și-a exprimat interesul față de modelul rar Ferrari 288 GTO produs în anul 1985! Acesta a stabilit și un test drive, pentru a analiza mai minuțios vehiculul, declară poliția din Düsseldorf.

În momentul în care reprezentantul dealer-ului a ieșit din mașină, cumpărătorul potențial ce se afla la volan, a accelerat brusc și a dispărut împreună cu sportcarul de milioane.

Peter Haynes, purtătorul de cuvânt al casei de licitaţie RM Sotheby’s, a declarat că un astfel de model este în prezent evaluat între 2,5 milioane şi 3,5 milioane dolari SUA. În luna ianuarie casa de licitaţii a mai vândut un alt Ferrari 288 GTO contra sumei de 3,3 milioane de dolari!

Ziarul nemțesc Westdeutsche Allgemeine Zeitung a raportat că maşina furată a aparţinut fostului pilot de Formula 1, Eddie Irvine.

În cele din urmă, maşina furată a fost găsită ascunsă într-un garaj din oraşul Grevenbroich, la circa 28 de km sud-vest de Düsseldorf. Poliţia continuă să-l caute pe suspect.

NICIUN COMENTARIU