În Japonia a fost găsit un depozit de care foarte puțini știau, unde puteți cumpăra un Nissan Skyline în stare perfectă și piese originale la un preț care nu depășește costul unui Logan nou!

O adevărată comoară pentru fanii modelului nipon, a fost descoperită în magazinul Trust Kikaku, care se specializează în comercializarea pieselor originale pentru mașinile japoneze de performanță, precum și vânzarea de mașini second-hand. Un depozit separat al companiei, este ocupat de o colecție privată de Skyline-uri, care pot fi, de asemenea, achiziționate de orice doritor!

Un video review al acestui depozit a fost publicat de către bloggerul Sammit. În imediata apropiere a depozitului sunt expuse mai multe caroserii într-o stare excepțională, dar și mai multe unități ale celebrului model, care se prezintă aproape noi! Majoritatea Skyline-urilor sunt în caroseria R34. În interiorul depozitului se află încă câteva modele acoperite cu o peliculă protectoare, finisate în mai multe culori.

Colecția este alcătuită atât din exemplare stoc, cât și din versiuni de performanță cum ar fi V-Spec sau V-Spec Nur (Nurburgring), ultimul fiind asamblat într-un număr limitat de doar 750 de unități.

Cel mai interesant lucru este prețul cu care sunt vândute aceste automobile. Pentru varianta standard a lui Skyline se atribuie un preț de doar 2.000 de dolari! Versiunile mai speciale sau care au mai multe dotări, vă vor costa circa 7.000 de dolari SUA, iar un Nissan Skyline echipat un motor Turbo îi va costa pe doritori 9.000 de dolari!

NICIUN COMENTARIU