Se poate întâmpla oricui să ajungă într-o situație de accident. Însă nu toți ies calm din asta și cu zâmbetul pe buze, cum a fost cu cei doi șoferi din SUA.

Șoferul unei camionete (truck) a evitat la limită un accident cu o mașină care i-a apărut în față din senin, în mijlocul intersecției. Pentru a evita coliziunea, bărbatul a frânat puternic și a virat complet dreapta. A parcat apoi, în așteptarea celuilalt șofer (o doamnă), care cel mai probabil că și-a cerut iertare pentru gafa comisă.

Ce a urmat e total diferit de ce vezi la noi. Conducătorii auto au recurs la o îmbrățișare, în loc să se înjure și să se ia la pumni, așa cum ar fi fost ”firesc” în Chișinău spre exemplu.

Ce învățăm de aici?
Toți greșesc, chiar și cei mai buni, asta însă nu înseamnă că nu trebuie să îți recunoști fapta și să îți ceri și scuze, în loc să fii îngâmfat și sigur pe sine. De cealaltă parte, este bine să fim mai înțelegători cu cei mai puțin experimentați sau care încă nu au toate reflexele antrenate.

Eu zic că ar trebui să distribuim filmarea și cine știe, poate cu un asemenea exemplu în minte, vom ceda mai ușor și vom fi iertați mai ușor, atunci când călcăm strâmb în trafic.

Și mai găsești astfel de secvențe dacă dai un Search pe Google!

Sau accesați link-ul, dacă nu merge video:
https://news3lv.com/news/local/tender-bender-drivers-hug-it-out-after-minor-crash-on-215?jwsource=cl

NICIUN COMENTARIU