Monopoly cu tematica Nurburgring? De ce nu? Ar putea fi noul hit în vânzări pentru pasionați

64
Monopoly Nurburgring

Probabil că vă este cunoscut jocul de masă, Monopoly. Aș putea presupune că da. Însă iată că există o variantă mai fascinantă a acestui joc, dedicată pasionaților de automobile și motorsport.

Practic toată acțiunea jocului are la bază renumitul circuit Nurburgring. Doar că în loc de terenuri prin London, poți cumpăra porțiuni din acest circuit, cum sunt Flugplatz, Steilstrecke sau Schwalbenschwanz, iar de fiecare dată când un alt jucător le parcurge, îl poți taxa!

Cel mai scump loc în acest joc costă 400 euro (banii de hârtie din monopoly), Karusell, însă există și locații mai ieftine, care încep de la 60 euro.

Alte lucruri care îl diferențiază de un joc simplu, sunt imaginile stilizate sau figurinele cu anvelope, cupe, mașini de curse, pistol pneumatic pentru roți sau chiar o cască sport. După cum vedeți, totul poartă o tematică auto și în special semnătura circuitului.

Și nu este chiar atât de scump jocul. Pe site-ul oficial, prețul este de 44.95 de euro, iar în descriese o să vezi mențiunea Top Seller, ceea ce înseamnă că a cucerit multă lume deja.

Cu siguranță că poate fi un cadou fain de Crăciun sau de ce nu, chiar și pentru tine, dacă ai prieteni care îți împărtășesc pasiunea pentru lumea auto.

NICIUN COMENTARIU