Nesimțire fără margini! Un șofer din capitală și-a parcat mașina în stația de troleibus!

383
a parcat in statie

Șoferul mașinii din imagini poate fi numit drept cel mai nesimțit din toți amatorilor de a parca neregulamentar! Acesta și-a parcat mașina chiar în stația de troleibus!

Dacă crezi că le-ai văzut pe toate, află că nu este așa. Mașini parcate pe trotuar, pe trecerea de pietoni sau neregulamentar sunt nimic pe lîngă isprava șoferului mașinei din imagini. Acesta și-a parcat automobilul chiar în stația de troleibus, blocînd accesul pasagerilor și transportului public.

a parcat in statie

Incidentul s-a produs joi, 19 ianuarie, la stația transportului public din bd.Stefan cel Mare și Sfint, 73 iar imaginile au fost postate pe pagina de facebook al StopHam Moldova.

Din acest motiv, rugăm INP-ul să se autosesizeze iar șoferulului acestui SsangYoung Action, număr de înmatriculare CBA 008, să îi acorde posibilitatea de a suplini substanțial bugetul statului cu încă o amendă.

Amintim că lupta cu şoferii nedisciplinaţi, care parchează neregulamentar pe străzile capitalei, va căpăta o nouă formă. INP-ul pregătește o surpriză șoferilor, un dispozitiv automat de depistare a mașinilor parcate neregulamentar!!!

Mai multe detalii despre noul dispozitiv, cum va funcționa acesta și cînd va fi lansat, găsiți aici…

Citește și Culmea nesimţirii! Şi-a parcat maşina chiar în drum, blocând o stradă întreagă! (VIDEO)

sursa foto: StopHam Moldova

NICIUN COMENTARIU