Compania BMW deja de 20 de ani, oferă Safety Car-uri pentru cea mai importantă competiție de motociclism din lume Moto GP. Parteneriatul continuă și în acest an prin prezentarea unui model cu totul special!

Astfel, noul Safety Car pe care îl vor admira motocicliștii participanți ai campionatului Moto GP, este noul BMW M8, prezentat oficial în luna iulie a anului 2019.

Versiunea de Moto GP se bazează pe varianta Competition a lui M8, care este echipată cu un motor V8 de 4.4 litri volum, capabil să dezvolte 625 de cai putere fiind cuplat la o cutie de viteze automată M Steptronic cu 8 rapoarte și sistem de tracțiune integrală M xDrive.

Chiar dacă un Safety Car nu are obligația să fie rapid, performanțele noului M8 pregătit pentru Moto GP rămân excelente. Un sprint de la 0-100 km/h durează 3.2 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Versiunea adaptată pentru Moto GP include însă și o serie de elemente exclusiviste, printre care se numără un eșapament sport produs din titan, carcasă de motor din fibră de carbon, scaune sport marca Recaro, roll cage și, desigur, nuanțe de culori specifice competiției Moto GP.

NICIUN COMENTARIU