Noul Chevrolet Corvette încă nu a început să fie livrat clienților, însă hoții deja au reușit să-i fure roțile!

5054

Imaginea cu un Chevrolet Corvette C8 2020 a devenit recent virală. Vehiculul a fost surprins pe o stradă din West Village din Detroit, fiind așezat pe câteva cărămizi, după ce hoții au reușit să-i fure roțile!

La moment nu există prea multe detalii despre incident, însă observăm din imagini că noul model al americanilor a fost parcat pe o stradă pentru ceva timp, iar infractorii nu au ratat șansa și s-au ales cu un set de jante exclusive.

Cei de la Chevrolet au confirmat săptămâna aceasta că, primele livrări pentru Corvette C8 2020 vor începe înainte de sfârșitul lunii februarie 2020.

La scurt timp după încheierea grevelor de la sfârșitul anului 2019, General Motors a dezvăluit că va trebui să întârzie asamblarea și livrările timp de câteva luni. Apoi un reprezentant al companiei a declarat că producția va începe în luna februarie, cu primele livrări la scurt timp după stratul producției.

Acest lucru ne face să înțelegem că modelul lăsat pe brânci se afla în perioada de teste. Cel mai probabil, acesta a fost luat de un angajat pe o perioadă limitată, până când hoții au pus ochii pe el, iar neputând să îl fure în întegime s-au mulțumit să-i fure măcar roțile.

NICIUN COMENTARIU