Eu chiar cred că nu toți ar trebui să obțină permisul de conducere. Chiar dacă au învățat să mimeze unele mișcări de volan și pedale, sau au zubrit la 120% toate indicatoarele rutiere, totuși un test de logică ar fi trebuit inclus adițional, pentru proba finală.

Această doamnă are permis de conducere, putem fi siguri de asta. Ce nu putem ști este cum a obținut acel permis de conducere și dacă îl merită cu adevărat. Asta deoarece într-o parcare nu foarte îngustă, în timp ce purta o convorbire telefonică, femeia, despre care se spune la general că ar fi ”foarte atente la volan” reușește să tamponeze alt automobil și insistă să îl împingă.

Cu acceleratorul apăsat la podea, preocupată de vocea de la celălalt capăt la ”firului”, femeia insistă să își facă loc și se ”trezește” abia după ce martorul și autorul filmării, un alt șofer, o claxonează intens.

”Ați lovit mașina!”
”Ați lovit mașina!”
”Lăsați telefonul din mână că ați lovit mașina!”. Abia după al treilea îndemn femeia a înțeles (sau s-a prefăcut că nu înțelege din prima) că a lovit un alt automobil din parcare.

Răspunsul șoferiței, care nu a intrat în secvența video, a fost și mai penal. Aceasta neagă că ar fi tamponat Ford-ul de culoare albastră, din moment ce se aude vocea bărbatului care în replică îi spune ”cum nu ați lovit mașina?”.

”Nu e tare, nu e grav”. Într-un fel, se poate trece cu vederea, a concluzionat șoferița!

NICIUN COMENTARIU