Conducerea unui vehicul electric care se descarcă, poate aduce la disperare chiar și cel mai echilibrat om. Doar astfel putem explica fapta unui tânăr din Florida, SUA, care și-a parcat Tesla pe gazonul unul localnic, a cuplat-o la o priză și a plecat.

Canalul american WPBF 25 scrie că, proprietarul unei Tesla Model 3 a rămas în mijlocul drumului cu EV-ul descărcat la miez de noapte. Însă proprietarul vehiculului pur electric nu s-a descurajat și a găsit o metodă rapidă de a-și alimenta mașina. Acesta a parcat pe gazonul din fața unei case unde a și găsit o priză pentru a cupla mufa electromobilului său. Ba mai mult, tânărul a plecat lăsând Tesla să se alimenteze ilegal timp de 12 ore!

Proprietarul locuinței, Phil Fraumeni a declarat că s-a trezit în ziua de vineri dimineața de la un telefon primit de la peisagist care îi cerea să-și mute mașina de pe gazon. Fraumeni a răspuns că nu deține un Model 3 și probabil că e o greșeală. După, a ieșit din casă și a văzut celebrul model electric american care se alimenta de la priza sa.

Phil Fraumeni a așteptat timp de câteva ori proprietarul mașinii înainte de a suna la poliție. Oamenii legii au identificat șoferul și l-au rugat să se prezinte la locul faptei. Spre mirarea tuturor, tânărul proprietar al modelului Tesla nu și-a cerut scuze și nici nu și-a recunoscut vina. A urcat la volanul mașinii și a plecat fără să îi achite lui Fraumeni nici un cent!

NICIUN COMENTARIU