O regulă nouă îți va salva viața! Oprește la ”verde”, că cineva zboară pe ”roșu” (VIDEO)

260

S-a născut în cămașă, dar putea fi o tragedie. Un șofer a fost luat prin surprindere, în intersecție, când prin fața lui a zburat la propriu un alt automobil.

Imagineazăți așa o situație, noapte, ora 00:30, conduci liniștit pe strada M Kogâlniceanu, la semnalul verde al semaforului când, de nicăieri, prin fața mașinii tale, la câțiva centimetri distanță trece în plină viteză un obiect alb neidentificat (a se citi mașină) iar tu abia dacă reușești să apeși frâna! De fapt totul s-a petrecut atât de repede că în momentul frânării fantoma deja trecuse prin toată intersecția!

Nici nu vreau să îmi imaginez ce se putea întâmpla cu o fracțiune de secundă mai târziu/devreme, dacă una din mașini avea viteza cu 1-2 km mai mare mai mare.

Regula din bancul cu omul care a oprit la verde, pentru că știa că undeva, există un ”pilot” ca dânsul, care trece în mare viteză la roșu, devine deja o actualitate!

Коголничану Измаил 18.09.19 (00:30)ночи надеюсь ты увидишь это видео урод который летел по Измаилу наверх в видео для тебя послание”

Коголничану Измаил 18.09.19 (00:30)ночи надеюсь ты увидишь это видео урод который летел по Измаилу наверх в видео для тебя послание

Опубликовано Валера Пашалы Среда, 18 сентября 2019 г.

Sursa: GBM Facebook.

NICIUN COMENTARIU