Record mondial, ilegal! Au străbătut America, peste 4500 de km în 27 de ore, la volanul unui E63 AMG (VIDEO)

1230

Din Los Angeles în New York în puțin mai mult de 24 de ore! Trei americani au stabilit un nou record, oarecum ilegal. Și iată care e povestea, pe scurt.

Trei curajoși, la volanul unui Mercedes-Benz E63 AMG, în caroseria W212, au reușit să parcurgă 4587 de kilometri în doar 27 de ore și 25 de minute. Astfel au reușit să stabilească un nou record mondial, pentru cea mai lungă cursă ilegală din lume.

Ilegală pentru că au circulat cu o viteză medie de 165 km/h iar viteza maximă pe alocuri a ajuns la 310 km/h! Mașina a fost modificată de ALPHA 9 pentru a pune pe roți cel puțin 700 de cai putere. Adițional sportsedan-ul a fost echipat cu tot felul de dispozitive anti-radar, rezervor sport, sisteme navigație, interceptor frecvențe radio, scaner infraroșu pentru căldură, întrerupătoare lumini față și spate și chiar întrerupător pentru becurile de frână!

Asta pentru a nu fi depistați de poliție! Pentru un camuflaj și mai reușit, au aplicat folie argintie, iar privit din spate, E63-ul seamănă astfel mai mult cu un Accord decât cu E-Class.

Mai multe sau chiar foarte multe detalii din această călătorie, puteți citi accesând acest link.

NICIUN COMENTARIU