Atenție șoferi! Trafic restricționat pe unele artere din capitală, astăzi după orele 19:00

278

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 19:00, în legătură cu desfășurarea meciului de fotbal dintre Moldova – Franța pe stadionul „Zimbru” din capitală, angajații INP vor fi prezenți atât în arena sportivă, cât și pe străzile din apropierea stadionului, pentru ca evenimentul să se desfășoare într-un climat sigur.

Inspectoratul Național de Patrulare informează cetățenii, în vederea neadmiterii creării ambuteiajelor, pe parcursul desfăşurării evenimentului fotbalistic, deplasarea transportului va fi redirecţionat după cum urmează, începând cu ora 17:00:
– va fi sistat complet transportul pe bulevardul Dacia, segmentul Burebista – Cuză – Vodă, direcția centru;
– pe bulevardul Dacia, tronsonul cuprins între Burebista – Cuză –Vodă, direcția aeroport se va circula în ambele sensuri.

Menționăm că, agenții de patrulare vor fi prezenți în intersecții pentru siguranța circulației rutiere și fluidizarea traficului. Îndemnăm toți șoferii să fie răbdători, să manifeste perseverență și să se conformeze indicațiilor legale a ofițerilor de patrulare.

Totodată, INP îndeamnă atât șoferii, cât și pietonii să evite pe cât posibil zona stadionului „Zimbru” și să-și parcheze mașinile doar în locuri special amenajate.

NICIUN COMENTARIU