Pentru două dintre mașinile confiscate de la fostul premier Vlad Filat, condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul BEM, s-au găsit deja cumpărători. Surse ale Realitatea.md ne-au dezvăluit că ar fi vorba despre unul din Touareg-uri și despre Toyota Land Cruiser 200, scrie realitatea.md

Jurnaliștii nu au reușit la moment să afle indentitatea persoanelor care și-au anunțat intenția să le cumpere, dar cert este faptul că urmează să completeze documentele necesare, conform procedurii legale.

Amintim că, recent, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a publicat o listă de oferte de transport și piese auto confiscate, pe care le-a scos la vânzare. În aceasta, sunt indicate și patru mașini de lux: un Porsche Cayenne, o Toyota Land Cruiser 200 și două Volkswagen-uri Touareg, care i-au aparținut lui Vlad Filat.

Automobilele au fost confiscate în urma procesului de judecată în dosarul „BEM”. Atunci, era vorba de cinci mașini – cele patru menționate mai sus și încă un Mercedes S-Class, despre soarta căruia nu se știe nimic.

(FOTO) Mașinile confiscate ale lui Vlad Filat au fost scoase la vânzare! Află cât costă vehiculele premium ale politicianului aflat în detenție

NICIUN COMENTARIU