Surpriză neplăcută pentru câțiva proprietari de mașini din Durlești. Aceștia și-au găsit în această dimineață vehiculele parcate în curtea blocului cu geamurile sparte!

Automobilele jefuite nu aveau sisteme de alarmă, astfel că hoții au acționat fără să fie văzuți de cineva din preajmă. Poliția a înregistrat incidentul și declară că întreprinde toate acțiunile pentru a depista răufăcătorii în cel mai scurt timp posibil.

Trebuie să menționăm că jafurile din mașini s-au intensificat în ultimul timp. La începutul lunii aprilie, au fost înregistrate alte două cazuri similare și încă unul la sfârșitul lunii martie. În data de 9 aprilie patru șoferi au depistat că geamurile automobilelor lor au fost sparte, iar pe 5 aprilie o șoferiță din sectorul Centru al capitalei și-a găsit automobilul vandalizat. Pe 30 martie mai mulți locuitori din sectorul Râșcani au sesizat poliția după ce le-au fost sparte geamurile vehiculelor, dar nu s-a furat nimic. Deocamdată, oamenii legii nu au identificat răufăcătorii.

NICIUN COMENTARIU