În timp ce Primăria Chișinău organizează maratonuri, festivale și skate park-uri, în capitală nu avem șosele, măcăr un drum care să nu fie plombat sau reparat de sute de ori și nici canale de scurgeri.

Orice ploaie torențială, transformă orașul într-o mică Veneție, cu străzi inundate de ape, în care mașinile conducătorilor au de suferit. Autoritățile închid ochii asupra acestor probleme, însă locuitorii orașului nu mai au răbdare să tacă și încep a bate alarma.

Mai jos vedeți consecințele ultimelor ploi. Străzi pline de apă și copaci care cad peste mașinile parcate în curțile blocurilor. Responsabilii doar strâng din umeri, iar cei de la spații verzi nu se grăbesc să compenseze daunele aduse cetățenilor.

Utilizatorul unei rețele sociale pe nume Vasile Eremciuc, a publicat câteva poze cu consecințele ultimelor ploi și a scris un mesaj de revoltă unde critică autoritățile locale.

”Azi la Buiucani e zi cu ghinion. Mai ieri vorbeam despre calitatea trotuarelor în acest loc, despre sistemul de canalizare pluviala prost, și despre Direcția spații verzi, al mun. Chișinău, care are ca obligațiune îngrijirea arborilor în anumiți parametri normativi și să corespundă anumitor standarde de securitate, ca astăzi să devin martor a celor ce vedeți în aceste poze. În afară de faptul că am întârziat la servici, pentru că troleibuzele nu înoată, îl compătimesc și pe cetățeanul care sa pomenit cu mașina strivită de acest arbore mănos.”

NICIUN COMENTARIU