O companie de transport se laudă că a adus noul model GAZelle Next. Microbuzul cu ZERO siguranță pentru pasageri!

926

Astăzi, pe un grup de Facebook, au fost publicate mai multe imagini a microbuzului rus numit GAZelle Next (ГАЗель NEXT). În descrierea postării, vehiculul este lăudat ca ar fi unul de ultimă generație, cu un motor fiabil și cu maxim confort pentru pasageri!

Autorul publicației a scris că, este bucuros să prezinte noile microbuze ce vor activa pe drumurile din Chișinău, însă nu s-a așteptat la o reacție nu chiar prietenoasă, ba chiar critică din partea internauțiilor.

Membrii grupului au lăsat peste 500 de comentarii, majoritatea dintre care aduc critici dure la adresa acestui microbuz construit de compania rusească GAZ. Alții au scris că parcurile auto din Rusia tot mai mult se străduie să scape de aceste vehicule din cauza confortului minim, multor defecțiuni tehnice și siguranței pasagerilor care practic este egală cu ZERO!

Într-adevăr, GAZelle NEXT nu se poate lăuda cu sisteme moderne de siguranță chiar dacă acesta este construit în anul 2019. Pe site-ul producătoului găsim la capitolul siguranță doar o descriere în stilul rușilor, unde aceștea tradițional compară modelele lor cu cele de pe piața europeană și insistă că produsele lor sunt cu mult mai sigure și manevrabile în situații excepționale.

Nici un crash test sau vreo pomenire de airbag sau siteme ESP, care ar viza acest GAZelle NEXT nu am putut găsi. Astfel concluzionăm că pasagerii din capitală vor călători într-un transport nesigur din punct de vedere tehnic și chiar periculos, la capitolul siguranță.

În comentarii vă îndemnăm să lăsați și voi o părere despre acest microbuz și să ne spuneți dacă ați fi gata să călătoriți cu noul GAZelle NEXT 2019!

NICIUN COMENTARIU