O nouă schemă de extorcare a banilor din automobiliști! Escrocii cer bani pentru a nu incendia mașina!

5562

O nouă schemă de extorcare a banilor de pe spatele proprietarilor de vehicule a fost înregistrată la Florești! Escrocii lasă bilețele pe parbrizul automobilelor, prin care cer bani de la șoferi pentru a nu le fi incendiat automobilul.

Totul a început ieri dimineață, după ce o șoferiță a găsit pe parbrizul mașinii sale un bilețel în care era scris că are la dispoziție trei zile să expedieze 2000 de lei pe un cont de Bpay. Dacă nu se va conforma cu această solicitare, riscă să-i fie incendiat automobilul.

Femeia speriată s-a adresat imediat la poliție. Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Florești, a declarat pentru Autoexpert.MD că până la această oră, polițiștii au înregistrat trei cazuri de acest fel. „Oamenii legiii au pornit pe acest caz o cauză penală pentru șantaj, iar în prezent se întreprind măsuri speciale de investigație pentru a stabili identitatea făptașului”.

Este de menționat că în toate cele trei cazuri este același text scris cu aceeași mână, însă din fericire, niciun automobil nu a fost încă incediat.

NICIUN COMENTARIU