Patronul rețelei INTERAUTO acuză jurnaliștii de denigrare! Amenință cu judecata

2673

Accidentul teribil de ieri, 30 septembrie, de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei a trezit un val uriaș de reacții pe rețelele de socializare!

Majoritatea portalelor de știri s-au grăbit să afle identitatea șoferiței de la volanul Porsche-ului care a lovit violent troleibuzul, iar alții au mers și mai departe, pentru a găsi cine a ajutat-o să scape de cele cinci dosare penale și peste 43 de procese contravenționale!

Astăzi, pe mai multe site-uri a apărut o știre care spune că, proprietarul unei dintre cele mai mari rețele de parcări de vânzare auto din Chișinău, INTERAUTO, ar fi cel care îi asigura protecție șoferiței Svetlana Ungureanu, de la volanul Porsche-ului.

La scurt timp după ce informația falsă a ajuns în mediul online, fiind preluată de majoritatea surselor media, Sergiu Visan a venit cu o reacție pe pagina sa personală de Facebook, unde acuză jurnaliștii de denigrare și promite că îi va acționa în judecată, iar banii obținuți în instanță îi va dona unei case de copii!

NICIUN COMENTARIU