TAXI PSIHOLOG! Un serviciu absolut nou lansat de un psihoterapeut din Chișinău

135

V-Ați gândit vreodată că un taxi poate fi ceva mai mult decât doar un mijloc de transport? Răspunsul vine de la un psihoterapeut din Chișinău, care și-a propus să lanseze un serviciu nemaivăzut la noi în țară, pe care l-a numit ”TAXI PSIHOLOG”!

Ghenadie Vîrtos este de profesie psihoterapeut. A urmat studiile în domeniu, iar în urmă cu două luni şi-a deschis propriul birou de consultații. Totodată, pe lângă consultațiile din cabinet, clienţii pot opta şi pentru şedinţe în maşină.

Am făcut psihoterapie, psihanaliză, circa cinci ani şi în aceşti cinci ani m-am descoperit pe mine. Fac naveta cu maşina şi acest timp în transport devine pentru mine timp mort, nu pot să fac foarte multe, pentru că sunt atent la drum, nu pot să citesc, nici nu pot să ascult ceva şi eu m-am gândit că aş putea să vorbesc în timp ce conduc„, a spus psihoterapeutul, Ghenadie Vîrtos.

Primii cinci clienţi ai psihologului pe patru roţi au beneficiat de consultaţii gratuite. Printre aceştia se numără şi blogheriţa Ana Smolniţchi.

De multe ori avem discuţii intime cu persoane pe care nu le cunoaştem în troleibuz, în tren şi parcă e uşor să îi spui ceva, pentru că te gândeşti că nu o să o mai întâlneşti. Biroul, oricât s-ar strădui psihoterapeuții să îl facă primitor, cald, cred că aş avea nevoie de vreo două şedinţe ca să mă încălzesc ca să capăt încrederea„, a spus blogheriţa.

Serviciul a stârnit curiozitatea unor moldoveni, care recunosc că obişnuiesc să poarte discuţii dezinvolte cu şoferii de taxi.

Costul unei consultaţii în biroul psihologului este de 400 de lei, iar în maşina acestuia – 300 de lei.

NICIUN COMENTARIU