S-a întâmplat în Iași, România, unde bunelul de 74 de ani a zgâriat o mașină parcată în dreptul garajului său. Asta pentru că îi bloca o parte din calea de acces.

Marian Grăjdeanu a fost găsit vinovat de distrugere, iar decizia definitivă a instanței prevede ca bărbatul să plătească daune materiale de aproape 6.000 de lei unei firme, aproximativ 1300 de euro. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru o faptă din iulie 2017, când a avariat un autoturism BMW parcat în dreptul ușii garajului său. Marian a găsit mașina care îi bloca o treime din calea de acces.

„Pe fondul consumului de alcool şi enervat de această situaţie, cu o cheie pe care o avea asupra sa, inculpatul a zgâriat aripa dreapta spate şi ambele portiere de pe partea dreaptă ale autoturismului mai sus menţionat“, au precizat judecătorii, care au mai arătat şi că bărbatul a lovit hayonul maşinii cu uşa garajului.

Un martor care a văzut cum s-a întâmplat totul a anunțat-o pe femeia ce conducea BMW-ul. Ulterior, Grăjdeanu a recunoscut că a zgâriat mașina, dar a spus că vântul ar fi împins ușa garajului către mașină.

Instanța totuși a aplicat pedeapsa cu suspendare, motivând prin faptul că bărbatul nu are antecedente penale, are 74 de ani și este o persoană integrată în societate.

NICIUN COMENTARIU