Un șofer din capitală a fost filmat de camerele de luat vederi situate în perimetrul străzilor Hristo Botev și Independenței din sectorul Botanica. Imaginile video au fost postate de către mișcarea civică StopHam Moldova, pe pagina sa de Facebook.

În clipul video postat vedem un Mercedes-Benz care stă la semafor și într-un moment începe să facă Burnout! Odată ce semaforul a indicat culoarea verde, șoferul sedanului german pornește, după care virează cu derapare spre dreapta creând o situație periculoasă de accident.

În comentariile video-ului s-a adunat multă lume care l-a criticat dur pe șofer pentru faptul că pune în pericol viața altor participanți la trafic. Alții au fost mai puțini radicali și au apreciat comportamentul șoferului spunând că acesta ar fi ridicat dispoziția altor automobiliști. Însă s-au găsit și cei care cu încredere insistă că prin acest mod se deteriorează asfaltul și din acest motiv avem drumuri proaste.

Noi la rândul nostru am dori să întrebăm cititorii noștri ce părere au despre acțiunile șoferului buclucaș și cum ar cataloga aceste manevre periculoase pe timp de zi și trafic încărcat.

NICIUN COMENTARIU