(VIDEO) A furat un automobil pentru a da o tură prin capitală, dar la accidentat! Acum riscă trei ani de închisoare

199

În dimineața zilei de 3 august curent, polițiștii sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați de către un bărbat în vârstă de  36  ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul marca Nissan, în valoare de 160.000 lei, care era parcat pe str. Unirii din com. Stăuceni. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat accidentat, în scurt timp în sectorul Ciocana. Ulterior ofițerii de investigație au reținut și suspectul, un tânăr, cu vârsta de 19 ani, originar din r-nul Ialoveni. Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale individual și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a pătruns în automobil prin acces liber și l-a răpit cu scopul de a se plimba prin capitală.

La moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport,  care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 29.000 lei la 67.500 lei, cu închisoare de la 1 la 3 ani. Deasemenea acesta va fi atras la răspundere și pentru comiterea accidentului rutier .

NICIUN COMENTARIU