(VIDEO) A furat zeci de mii de lei de la locul de muncă, pentru a cumpăra BMW-ul mult dorit!

704

De dragul unui BMW, un chișinăuian în vârstă de 33 de ani, s-a ales cu dosar penal, după ce a furat zeci de mii de lei de la o companie la care lucra în calitate de șofer. Acum, acesta a fost încătușat de oamenii legii și a fost reținut pentru 72 de ore.

Tânărul activa în calitate de șofer expeditor în cadrul unei firme comerciale și la data de 23 iulie, a sustras mijloace financiare în sumă de 53 000 lei. Acesta a luat banii de la filiala din orașul Edineț pentru mărfurile livrate și trebuia să-i aducă la contabilitatea firmei amplasată în com. Gratiesti, însă nu a făcut-o, iar reprezentanții firmei au sesizat poliția.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, a fost stabilit locul aflării individului, ulterior fiind reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție al sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că din banii sustrași și-a procurat un automobil marca BMW.

Totodată polițiștii au depistat asupra bărbatului acte de identitate românești, cu semne vădite de falsificare, care au fost ridicate și îndreptate la expertiză.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art. 186 Cod Penal ,,Furt”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

NICIUN COMENTARIU