(VIDEO) Află cine se face vinovat în cazul celor 13 mașini incendiate weekendul trecut!

3331

Poliţiştii din capitală au iniţiat cauze penale după ce au examinat imaginile video surprinse de camerele de luat vederi în cazul maşinilor care au ars în weekend-ul trecut în sectoarele Ciocana şi Centru, comunică MOLDPRES.

Solicitat de agenţie, ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a capitalei, Natalia Stati, a menţionat că oamenii legii au fost solicitaţi în noaptea de sâmbătă după ce mai multe vehicule parcate pe strada Hâncești 142/2 şi în parcarea subterană a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6 au ars.

Conform sursei citate, oamenii legii au ridicat secvenţele video de pe camerele de supraveghere instalate în parcarea subterană, dar şi în adiacentul locuinţelor şi au observat prezenţa unor siluete în preajma autoturismelor care ulterior au luat foc. În ambele cazuri, poliţiştii au iniţiat cauze penale pentru distrugerea intenţionată a bunurilor străine și sunt în căutarea răufăcătorilor!

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în noaptea de sâmbătă spre duminică pompierii au intervenit de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări. Primul caz a fost înregistrat la ora 01.40 minute în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești 142/2 din mun. Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care au stins un automobil de model “Mercedes-Benz” cuprins de flăcări. Focul a distrus aproape în întregime vehiculul şi a afectat parțial alte cinci maşini parcate în apropiere.

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02.49 minute. Conform datelor IGSU, 4 mașini au fost  cuprinse de flăcări, fiind afectate altele 3 care erau parcate în apropiere. Pompierii au localizat arderea către ora 03:33 minute. În urma incendiului focul a distrus complet o mașină de marcă “Renault Kadjar”, iar alte 6 autoturisme au fost afectate parțial”, mai scrie în comunicat.

NICIUN COMENTARIU