(VIDEO) Împușcatul din mașină devine sport național! Un grup de tineri s-au dat în spectacol

3210

Se pare că împușcatul demonstrativ din armă mergând în mașină a devenit un sport național în țara noastră! Cel puțin această tendință se observă în ultimul timp printre tinerii care se cred tari și se chinuie să impresioneze publicul cu fapte, cel puțin negândite.

Acum o lună, internauții se arătau indignați de fapta unor tineri care s-au filmat în timp ce mergeau cu viteză excesivă și trăgeau din armă. Astăzi, apare un nou material în care cazul se repetă, deși e vorba despre un alt grup de tineri!

În imaginile publicate pe o rețea de socializare, observăm cum doi bărbați sunt filmați de prietenul lor de pe bancheta din spate, iar într-un moment, șoferul scoate arma pe trapa deschisă și trage câteva focuri în aer.

Imediat după ce materialul video a fost postat, internauții nu au întârziat să înjure și să critice dur acțiunile tinerilor. Printre comentariile video-ului de mai jos observăm și un domn care pare a fi șoferul din imagini. Acesta le i-a apărarea făptașilor și susține că ”arma este deținută legal, proprietarul are actele în regulă, iar acțiunea are loc undeva în afara orașului și nu se întâmplă nimic ieșit din comun”.

Vă invităm pe voi să priviți imaginile video și să ne spuneți dacă poate fi clasificat acest comportament drept ”ceva ieșit din comun” sau nu!

NICIUN COMENTARIU