(VIDEO) O șoferiță vine cu un mesaj către premierul Chicu: ”Prea mulți șoferi cu permise cumpărate!”

1262

Problema șoferilor cu permise cumpărate care cauzează tot mai multe accidente și respectiv victime, este una acută și actuală pentru Republica Moldova. Dar iată că unii nu mai acceptă să tacă și cer acțiuni concrete din partea celor aflați la conducerea țării.

Elena Jurjiu, o șoferiță care se arată nemulțumită de sitația din țară, vine cu o scrisoare deschisă către prim-ministrul Ion Chicu. Aceasta îl roagă să vină cu soluții concrete care ar viza problema permiselor de conducere cumpărate și nu doar cu careva demisii care nu rezolvă în esență problema.

„Domnule Chicu, eu sper să nu mă dezamăgiți.

Prea mulți șoferi cu permise cumpărate, iar în consecință avem prea multe accidente și morți fără nicio vină.
Tema asta tare mă doare, dar și mai tare mă doare când văd că ni se oferă «soluții» doar pentru a ne «unge pe la ochi» cu o demisie, care cred eu că e doar un concediu pe o lună până mai uită lumea și apoi se întoarce șeful liniștit la muncă.

Noi nu avem nevoie de comisii care o să cheltuie sume uriașe pentru presupusele investigații ce nu vor aduce schimbări.

Eu cred că o să ajungă aceste videouri la dvs. și în scurt timp o să avem rezultate.”

Domnule Chicu, eu sper sa nu ma dezamagiti. Prea multi șoferi cu permise cumpărate, iar în consecință avem prea multe accidente si morti fara nici o vina. Tema asta tare ma doare, dar si mai tare ma doare cand vad ca ni se oferă "solutii" doar pentru a ne " unge pe la ochi" cu o demisie, care cred eu e doar un concediu pe o lună până mai uita lumea si apoi se întoarce șeful linistit la munca. Noi nu avem nevoie de comisii care o sa cheltuie sune uriașe pentru presupusele investigatii ce nu vor aduce schimbări. Eu cred ca o sa ajunga aceste videouri la dvs si in scurt timp o sa avem rezultate.

Опубликовано Elena Jurjiu Воскресенье, 12 января 2020 г.

NICIUN COMENTARIU