(VIDEO) Patru tineri din capitală au răpit un automobil! Acum riscă o amendă de 67.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani!

182

În dimineața zilei de 2 iulie curent, polițiștii sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 48 ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul de model Toyota Carina în valoare de 10.000 lei, care era parcat în curtea blocului de pe str. Butucului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat pe bd. Dacia, abandonat. Ulterior ofițerii de investigație au reținut patru tineri, printre care și un minor, cu vârstele cuprinse între 17 ani și 24 ani, locuitori a capitalei. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în automobil prin forțarea lacătului și l-au răpit cu scopul de a se plimba prin capitală. Indivizii anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul capitalei.

La moment aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport care conform legislației se cu amendă în mărime de la 29.000 lei la 67.500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

 

NICIUN COMENTARIU