Se pare că obrăznicia unor șoferi nu are limite. Aceștia sunt gata în orice moment să uite complet despre Regulamentul Circulației Rutiere și despre singuranța proprie și a celor din jur.

Este și cazul a doi șoferi din Chișinău, unul cu o Dacia Logan MCV de culoare roșie, iar altul cu un BMW X6! Aceștia au fost filmați în trafic de la bordul unui troleibuz cum se comportau în trafic de parcă ar fi eroii jocului video GTA (Grand Theft Auto).

Acțiunea se petrece în sectorul Botanica al capitalei, la intersecția străzilor Dacia și Hristo Botev. Din imaginile postate de un martor ocula pe grupul de Facebook ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам, observăm cum un automobil de model Dacia ocolește vehiculele care stau la semafor, sare peste bordură și accelerează trecând la roșu peste tre benzi de circulație, la câteva secunde distanță apare și un X6 care la prima vedere s-ar părea că urmărește anume acea Dacie, însă acesta deplasându-se cu viteză pe trotuar, s-a oprit pentru câteva secunde după care a accelerat în direcția străzii Hristo Botev.

La moment nu au fost găsiți șoferii celor două vehicule. Poliția urmează să găsească șoferii din imaginile video de mai jos și să îi amendeze corespunzător. Cu detalii despre acest caz vom reveni pe parcurs.

Водятлы )

Опубликовано Александром Германом Понедельник, 18 марта 2019 г.

 

NICIUN COMENTARIU