Regia Transport Electric Chișinău a anunțat în seara de ieri că a fost dat startul fimărilor la bordul troleibuzelor. Astfel, RTEC își propune să monitorizeze situația din trafic și să depisteze încălcările comise de alți participanți la trafic.

Scopul primordial al acestor filmări este de a identifica problemele cu care se confruntă conducătorii troleibuzelor, ambuteiaje, șoferi care parchează neregulamentar în stații și alte situații care duc la perturbări în orarul de circulație a troleibuzelor”, declară RTEC pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, de la data de 3 aprilie, pasagerii care călătoresc cu transportul electric municipal pot sesiza on-line problemele apărute vizavi de prestarea serviciului pe durata călătoriei, iar administrația sau angajații Î.M. „Regia Transport Electric” (RTEC) preluează datele în timp real, pentru soluționare promptă.

După scanarea QR codului, se face o redirecționare către un document Google docs (formular Google), unde se completează: numărul unității de transport, ora și problema enunțată. Sesizarea se transmite direct către RTEC pentru procesare.

Pasagerii, dar și angajații RTEC (șoferi, taxatori) pot informa despre probleme privind respectarea graficului de către troleibuze, diverse incidente cu implicarea personalului, accidente rutiere etc. Autorul petiției se poate legitima: indicând numele, prenumele sau poate rămâne anonim.


NICIUN COMENTARIU