(VIDEO) ”Victima” cu Hyundai Santa Fe, a înjurat și amenințat polițiștii, iar medicii nu i-au depistat nimic de fapt!

4723

Iată și cea de-a doua față a monedei, în cazul șoferiței ”amețite” care brusc i s-a făcut rău pentru că a vorbit ”în limba de stat”. Avem reacția de la INP și video care demonstrează contrariul la versiunea ei oficială.

După ce și-a șters postarea din Facebook, unde se victimiza și se plângea de acțiunile inspectorilor de patrulare, am obținut și varianta oficială de la Inspectoratul Național de Patrulare. Iar realitate, e cu totul alta.

Pe lângă faptul că a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, din video puteți observa că doamna deloc nu se simțea rău, a sărit foarte zvelt din mașină ca să le spună polițiștilor că ea ”aici are nevoie”, că ”aici îi arată navigatorul” și într-un final că ”aici i s-a făcut rău”.

Pe lângă limbajul vulgar de care a dat dovadă în discuția cu oamenii legii, aceasta i-a acuzat și de faptul că ”la ea în Bălți se vorbește în Rusă”, deși pe pagina de Facebook, victima se lăuda că a vorbit ”în limba de stat”.

Ce să mai zic, atitudinea ostilă și indiferentă în raport cu ceilalți participanți la trafic, troleibuze pline cu pasageri care trebuiau să o ocolească pentru a-și continua drumul și dincolo de asta, s-a mai dat și în spectacol fiind chemată o ambulanță, pentru că ”i s-a făcut rău”.

La fața locului medicii au stabilit că avea tensiunea în regulă și că nu prezenta semne de careva de tulburări de sănătate, nici măcar temporare.

Iată încă un caz, când șoferii dau dovadă de comportament vicios și consumă și timpul ambulanței care a ieșit la fața locului pentru-i acorda un prim ajutor, pe când totul semăna mai mult cu o înscenare.

Vedeți video, concluziile vă aparțin.

Contactată de AutoEpxert, Diana Fetco, Șef SRP al Inspectoratului Național de Patrulare a declarat următoarele:

Femeia a oprit brusc pe bandă, blocând trecerea câtorva troleibuze care o ocoleau. Inspectorii de patrulare au fost sesizați de un șofer să întreprindă ceva cu mașina care blochează banda, chiar în stație.

Când a fost avertizată de inspectorii de patrulare că blochează trecerea transportului public, doamna s-a revoltat că ei anume aici îi trebuie, că așa îi arată programul de navigare. Chiar dacă polițiștii de patrulare au ghidat-o spre un loc de parcare și și-au oferit suportul să o ajute să ajungă la destinație, în continuare au urmat o mulțime de replici, printre care de ce polițiștii își permit să vorbească cu ea în română, că la ea la Bălți se vorbește în rusă.

Chiar dacă unul dintre polițiști îi explica încălcarea în rusă și i-a propus și un translator, ea insista că anume celălalt să vorbeasca cu ea în rusă.

Atunci când polițiștii i-au explicat că îi întocmesc proces-verbal, dar îi dau o amendă minimă și o sancționează pentru blocarea NEINTENȚIONATĂ a benzii, ceea ce nu presupune puncte de penalizare; femeia a cerut ca polițiștii să cheme ambulanța că se simte rău, iar ea nu o poate chema pentru că telefonul ei la moment filmează.

La sosirea medicilor, aceștia nu au constatat semne sau simptome de boală. Șoferița a refuzat să ia copia procesului-verbal, cerând să-i fie transmisă acasă.

Precizăm că, dacă femeia ar fi solicitat ajutorul poliției să găsească locația sau dacă se conforma atunci când inspectorii de patrulare i-au arătat chiar locul de parcare unde ar putea lăsa mașina, nu s-ar fi ajuns la asemenea neînțelegere, fiind exclusă în totalitate amenda.

În acest context, amintim tuturor conducătorilor auto că polițiștii sunt oamenii legii, iar fiecare conducător auto este obligat să respecte solicitările acestora și colegii din trafic.

NICIUN COMENTARIU