Viteză excesivă, lipsa permisului, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări ale unui singur șofer surprinse de camerele de supraveghere!

16962

Viteză excesivă, lipsa permisului de conducere, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări ale unui singur șofer surprinse de camerele de supraveghere. Acestea sunt doar câteva dintre încălcările depistate de inspectorii de patrulare, astăzi, la intrarea în Orhei.

După mun.Chișinău, Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere produse anul trecut, 111 la număr, în care 12 persoane și-au pierdut viața, iar 158 au fost traumatizate.

Profitând de starea bună a carosabilului, mulți conducători auto nu-și controlează viteza, nu țin cont că tranzitează localități, că le pot apărea în cale pietoni, că sunt instituții de învățământ amplasate pe marginea traseului sau curbe periculoase.

Cel care încalcă o dată, o face și a doua oară, apoi devine obișnuință care, mai devreme sau mai târziu, se sfârșește cu o tragedie. Pentru prevenirea acestor evenimente rutiere, angajații INP organizează activități de descurajare a conducătorilor auto care ignoră Regulamentul Circulației Rutiere.

Șoferilor disciplinați, ofișerii le-au dorit un început bun de zi și drum fără primejdii. Asemenea acțiuni au loc pe tot teritoriul țării.

NICIUN COMENTARIU