Tânăr moldovean, BEAT la volanul unui BMW, a ucis o persoană într-un accident, provocat în Cluj, România

3317

Avem toate ingredientele necesare. Avem băiat tânăr, sânge fierbinte, chef de joacă, un pic de alcoolemie, ștampila de moldovean și un accident cu victime…

Dacă moldovenii nu pot aplica justiția în așa măsură încât legea să funcționeze și să pună capăt amatorilor de băuturi alcoolice, nu ne rămâne decât să ne punem în grija vecinilor. Le rezolvă ei pe toate! Bani de grădinițe, pașapoarte, cetățenii, burse, ajutoare, donații, ambulanțe, tot ce vrei. Mai nou vor face și justiția pentru noi.

Tânărul de 21 de ani care a provocat un accident în orașul Cluj, ieșind pe contrasens cu un BMW E39, numere de înmatriculare moldovenești, a tamponat violent un Audi A4. Pasagerul din Audi a decedat…

Șoferul a încercat să fugă de la fața locului, dar a fost ulterior reținut. Testat cu etilotestul, tânărul avea o concentrație de 0.35 mg/l de alcool în aerul expirat.

Se pare că șoferul obișnuia să comită astfel de abateri de la regulamentul circulației rutiere, din moment ce un alt moldovean, a raportat comportamentul tânărului care era pe cât ce să provoace un alt accident.

Ar fi fost culmea, două mașini cu numere de RM, tamponate într-o intersecție din Cluj!

sursa: Clujcapitala.ro

NICIUN COMENTARIU