Tuning neobișnuit: În Rusia se vinde un BMW Seria 3 cu portretul lui Putin pe capotă! Află cât costă berlina

261

Pe un site de profil din Rusia, a fost scos la vânzare un BMW Seria 3 cu un tuning absolut inedit! Berlina bavareză se prezintă cu portretul președintelui rus, Vladimir Putin, pe capotă.

Seria 3 în caroseria F30, a fost cumpărată de către primul și singurul proprietar în anul 2014. Potrivit bărbatului, timp de cinci ani mașina a fost deservită doar la reprezentanța oficială și înregistrează un parcurs de 45.000 de kilometri.

La scurt timp după ce și-a achiziționat modelul german, proprietarul a decis să-și personalizeze mașina, pentru a se diferenția de mulțime, astfel i-a venit ideea de a desena pe capotă portretul lui Putin pe fundalul Kremlinului și templului Hristos Mântuitorul.

Inițial, mașina se vindea cu 1.5 milioane de ruble, însă mai târziu proprietarul a decis să reducă costul la 1.2 milioane, sau circa 17.000 de euro. Din ce motiv bărbatul a decis să se despartă de mașină nu se cunoaște, dar acesta insistă că viitorul proprietar nu va avea de investit în modelul bavarez nici un ban.

NICIUN COMENTARIU