(VIDEO) A cumpărat pentru șoție un BMW X6M, declarat daună totală! Acum încearcă să-l repare

8751

Acest BMW X6M care a fost declarat daună totală, a fost cumpărat de un american care planifică să-l repare și să-l facă cadou soției sale. Pe lângă mașina grav avariată, are și un termen restrân, până pe 4 aprilie, atunci când soția lui își va primi acasă prietenele pentru un baby shower.

SUV-ul de performanță se prezintă într-o stare dizastruoasă: grila este neatinsă, dar capota este șifonată rău, puntea față este ruptă, din parbriz au rămas doar țăndări, plafonul este și el îndoit, iar bordul a ajuns peste scaunele din față. Nu este convins că motorul va porni, însă după prima inspecție, pare să fie în regulă

A cumpărat-o de la o licitație, iar când s-a dus să-și ridice mașina pentru a o duce acasă, tânărul american i-a scos portierele dislocate și chederele, geamurile și alte câteva elemente, ca să nu se împrăștie pe șosea. Avea 20 de ore de condus până acasă.

Este mai rău decât am crezut” , recunoaște viitorul tată.

Mai mult, atunci când a licitat pentru mașină, i s-a spus că aceasta va veni cu o cheie, dar nu a primit niciuna!

SUV-ul nemțesc de performanță din imaginile de mai jos a fost fabricat în 2019. Din păcate, în vara anului trecut a suferit un accident, în urma căruia a fost declarat daună totală. Ba mai mult, aproape jumătate de an a stat în soare și ploaie, înainte ca epava să fie vândută. Noul stăpân nici măcar nu știe dacă cel aflat la volan a supraviețuit sau și-a găsit sfârșitul în acel accident.

Cumpărătorul spune că nu va vinde mașina decât după ce îi va pune în vedere viitorului cumpărător că vehiculul a fost daună totală. Dar acest X6 va fi condus de soția lui cel puțin patru ani de acum încolo, acesta este planul tânărului american!

În comentariile video-ului încărcat pe YouTube, internauții nu l-au lăudat, ba din contram l-au certat rău pentru că vrea să-i dăruie soției o mașină nesigură: “Dacă nu-ți iubești soția, ar trebui să divorțezi, nu să-i dai cadou mașina asta reparată”, îi zice un user. “Cineva o să moară în mașina asta la un moment dat”, îl avertizează altul. “Arată de parcă a fost aruncată din avion!”, este de părere unui alt internaut.

NICIUN COMENTARIU