(VIDEO) A reparat 600 de gropi de pe carosabil în memoria fiului său decedat într-un accident!

199

Un om de afaceri din India a reparat circa 600 de gropi de pe carosabil în memoria fiului său care a decedat într-un cumplit accident cauzat de drumurile proaste. Bărbatul susține că prin exemplul său încearcă să stârnească atenția autorităților asupra infrastructurii vechi a drumurilor.

În anul 2015, bărbatul din imagini a primit vestea tragică, precum că fiul său a decedat într-un accident produs în Mumbai, din cauza unei găuri în asfalt. Tânărul conducea o motocicletă pe care se mai afla cu un prieten de al său, într-un moment a intrat într-o groapă și a fost aruncat de pe motocicletă în aer. În urma traumelor, băiatul de 16 ani s-a stins din viață la spital.

După decesul fiului său, bărbatul pe nume Dadarao Bilhore, a decis să încerce să rezolve problema drumurilor proaste. Astfel, în timp de trei ani a reușit să astupe circa 600 de gropi în asflat. Unele le repară singur, altele cu ajutorul voluntarilor care i sau alăturat după ce a devenit un erou din regiunea sa.

“Atat timp cat voi trai si voi putea merge, voi scapa orasul de toate gropile.”, a declarat Dadarao.

Orașul Mumbai este cel mai mare din India și este cunoscut pentru calitatea extrem de proastă a drumurilor, fiind propus cândva chiar să fie înregistrat în Cartea Recordurilor ca orașul cu cele mai mari gropi, in număr de peste 27 de mii conform statisticilor neoficiale. Ca regulă, străzile sunt deteriorate de ploile musonice, care afectează infrastructura rutieră a Indiei, dar și din cauza reparatiilor de proastă calitate.

Potrivit statisticilor, aproape 4.000 de oameni au murit în anul 2017 în accidente cauzate de gropile din asfalt.

NICIUN COMENTARIU