(VIDEO) Americanii au testat Lada Niva! Vezi reacţia lor la acest offroader primitiv

1167

Lada Niva este un SUV rusesc care putem să-l numim de-a dreptul legendar. În acest an, cel mai popular automobil rusesc care poate fi întalnit chiar şi în ţările din America Latină, a sărbătorit aniversarea sa de 40 de ani.

Deşi în timp de patru decenii lumea automobilistică a suferit schimbări radicale în materie de tehnologii, Niva nu s-a prea schimbat nici în felul cum arată şi nici tehnologic. Totuşi automobilul are parte de o mulţime de fani care sunt de părerea că acest tot-teren este perfect şi nu are nevoie de schimbări radicale.

Ba mai mult decât atât unii preferă să-l importe chiar şi în SUA, unde se produc cele mai multe SUV-uri şi Pickup-uri din lume. Un exemplu este şi Niva din materialul video de mai jos care a fost testată de un grup de americani.

Aceştia s-au arătat extrem de miraţi de felul cum arată vehiculul, de modul cum lucrează schimbătorul de viteze şi de roata de rezervă care a fost instalată de inginerii ruşi chiar lângă propulsor. În continuare puteţi vedea reacţia americanilor care au hotărât să dea o tură cu Niva prin oraşul faimos Los Angeles.

NICIUN COMENTARIU