Bugatti Veyron, este etalonul în lumea supercarurilor şi asta o ştiu toţi. Chiar dacă există suficiente maşini care să îi poată pune probleme, oricum numele Veyron sună ca Mike Tyson în lumea boxului. Pur şi simplu nu necesită comentarii.

Evident că mulţi vor încerca să doboare monstrul, aceasta fiind afirmarea supremă în faţa tuturor. Ai bătut un Bugatti, nu mai merită să îţi măsori muşchii cu restul lumii. Ceea ce a încercat să facă şi acest tânăr la volanul unui BMW M5 modificat la superlativ.

NU este nevoie de aripi speciale, bodykituri extravagante şi eleroane cât casa pentru a trăda puterea de sub capotă. În fapt, proprietarul cinciarului nu a operat cu alte modificări de exterior decât la bara faţă, lăsând spaţiu suficient pentru intercooler. Cel din urmă are grijă să furnizeze suficient de mult aer rece pentru turbina care ocupă practic tot spaţiul de sub capotă.

Nu vă putem spune câţi cai putere generează acest tandem, dar se pare că suficient de mulţi cât să convingă proprietarul maşinii să scoată la duel un Veyron. Cine a ieşit într-un final învingător, vedeţi în videoclipul de mai jos, postat recent pe canalul de YouTube GTBOARD.

NICIUN COMENTARIU