(VIDEO) Cea mai neobișnuită Honda Civic din lume este pusă în mișcare de un motor de barcă !

245

Așa cum deja suntem obișnuiți, în fiecare zi Internetul ne arată lucruri tot mai ciudate, iar categoria automobile nu este o excepție. Ba din contra, este una dintre cele mai spectaculoase și deseori ne prezintă lucruri cu totul incredibile.

În primăvara acestui an cu toții eram cu ochii pe bloggerul rus AkademeG, care a transformat luxosul Bentley Continental GT într-un tanc cu șenile!

Se pare că după un astfel de proiect nimic nu ne mai miră. Dar am uitat despre modelul celebru al constructorului japonez Honda Civic. Fiind gândit drept un automobil accesibil pentru toate păturile societății, de-a lungul timpului acesta a fost tunat și modificat într-o mulțime de moduri.

Am văzut Civic-uri cu motor Wankel, cu motoare în patru cilindri turbo care dezvoltă sute de cai putere și chiar exemplare propulsate de motoare de la mașini de tuns iarba.

Mai nou, pe un canalul de YouTube Life OD, a apărut cel mai impresionant și totodată dement Civic, care este pus în mișcare de un motor de barcă, construit de aceeași niponi de la Honda!

Motorul dezvoltă 75 de cai putere, care desigur nu fac din acest Civic un sleeper, dar îi oferă un cuplu suficient pentru a putea transporta patru bărbați, printre care și șoferul.

Însă cât nu am povesti despre acest proiect nu vom putea transmite acea mirare care apare atunci când vezi vehiculul cu pricina. De asta vă invităm să priviți materialul video de mai jos și să vă amuzați împreună cu noi de ingeniozitatea acestor entuziaști auto!

NICIUN COMENTARIU