(VIDEO) De Mărțișor, vedeți un Porsche 944 restaurat și modificat în Moldova!

184

Porsche 944 este o mașină clasică care în anii 1980 concura cu cele mai pupulare modele cum ar fi BMW Seria 3 în caroseria E30 și Mercede 190e (W201). Acesta era popular datorită design-ului său neobișnuit, farurilor pop-up și celui mai important detaliu, sistemului transaxle, unde motorul este situat pe axa față iar cutia pe axa spate a automobilului, astfel asigurându-i un raport de distribuie a greutății între axe de 50/50.

Exemplarul din Moldova, prezent în materialul video de mai jos, a fost echipat din uzină cu un propulsor în patru cilindri, aspirat natural de 2.5 litri volum, care cuplat la o cutie automată cu trei trepte, dezvoltă 163 de cai putere. Automobilul a primit careva modificări care au fost efectuate însuși de stăpânul coupe-ului, un tânăr de 24 de ani din Chișinău, care este un adevărat fan al culturii automobilistice ”Stance”.

Astfel pentru a se încadra în canonurile acestui curent automobilistic, proprietarul i-a instalat un kit de suspensie pe aer custom care dealtfel folosește componente de înaltă calitate pregătite de companii renumite de profil precur ar fi AirBagit și BillyBons. La fel trebuiesc menționate și jantele clasice din aliaj BBS RS cu diametrul de 17 inch și cu o lățime incredibilă de 10J din față și 12J din spate.

Mai jos puteți savura materialul video pe care băieții l-au numit Mărțișor, unde bijuteria nemțească este filmată frumos pe străzile din capitală și cu care vine să ne dezmorțească puțin în prima zi de primăvară.

NICIUN COMENTARIU