(VIDEO) Fenomenul Letty din nou pe străzile Chișinăului! Tânăra controversată s-a filmat cum CONDUCE PE CONTRASENS cu VITEZĂ EXCESIVĂ și TRECE LA ROȘU!

8281

O tânără din Chișinău cu numele de Instagram annie.888 a făcut un live cum conduce cu viteză excesivă pe străzile Chișinăului. Din imaginile video postate chiar de tânără pe profilul ei de Instagram se vede clar cum aceasta a mers de mai multe ori la culoarea roșie a semaforului și a ieșit adesea pe contrasens, scrie telegraph.md.

Totul s-ar fi întâmplat în această noaptea, tânăra făcând live-ul pe instagram cu aproximativ 7 ore în urmă. Analizând profilul ei se pare că tânăra se afla la volanul unui BMW.

Mai mult ca atât, această tânără nu se află la prima abatere de acest fel. Pe data de 23 martie 2018, fata la fel s-a filmat cum conducea pe bd Ștefan cel Mare, cel mai probabil același BMW, cu viteza de peste 200 km/h. Atunci Inspectoratul Național de Patrulare al IGP s-a autosesizat și anunța pe pagina oficială de facebook că tânăra urma să fie identificată și sancționată conform legislației în vigoare.

NICIUN COMENTARIU