(VIDEO) Ferrari participant al curselor de Rally Cross? Echipa Ya-Car a construit un prototip inedit!

99

Modelele Ferrari sunt suficient de exclusiviste și scumpe, pentru a nu participa la cursele de Rally Cross, însă echipa Ya-Car nu a fost deranjată de aceste nuanțe și au construit un prototip al modelului 360 Modena. Bolidul de raliu arată exact ca un Ferrari, însă de fapt, de sportcarul 360 îl leagă doar caroseria.

Cursele de raliu nu sunt punctul forte al celor de la Ferrari. Italienii au încercat să participe în Campionatul Mondial la începutul anilor ’80, însă fără succes. Acum, să vezi modelele moderne ale constructorului din Maranello, pe drumuri accidentate pregătite pentru raliuri, este practic imposibil!

Cu toate acestea, publicația Road&Track scrie că, echipa spaniolă Ya-Car și-a construit un bolid pentru cursele de raliu, care folosește două motoare împrumutate de la motocicletele Suzuki, unde fiecare oferă câte 200 CP, o o tracțiune integrală, o suspensie de performanță și o caroserie împrumutată de la modelul Ferrari 360 Modena, care însă a primit geamuri modificate și un eleron de dimensiuni impresionante la posterior.

Cum se comportă bolidul spaniolilor pe circuitul de rally, vă invităm să vedeți în materialul video ce urmează.

Ferrari Rally Car

Ferrari Rally Car – 👍 / 👎 Full movie: https://youtu.be/oQ2eetc8dnw

Опубликовано Rallye-Magazin Воскресенье, 24 ноября 2019 г.

NICIUN COMENTARIU