(VIDEO) În Canada a fost înregistrată prima Tesla Model S zburătoare!

621

Camera de luat vederi a unei case private din orașul Barrie, Ontario, Canada, a înregistrat o Tesla Model S care literalmente zbura deasupra carosabilului cu o viteză extraordinară. Să fie oare un model revoluționar al americanilor din Silicon Valley? Defapt răspunsul este mult mai simplu.

Conform declarațiilor Departamentului de Poliție din orașul Barrie, șoferul de 46 de ani al vehiculului electric Tesla Model S, se deplasa pe strada Little Avenue, în jurul orei 20:30, având o viteză într-atât de mare că nu a reușit să observe trecerea la nivel cu calea ferată. Relieful carosabilului a făcut ca imediat după ce Tesla a traversat calea ferată să își ia zborul.

Viteza era atât de mare încât automobilul s-a aflat în aer circa 30 de metri, după care a aterizat necontrolat în parcarea unei școli medii din zonă. Șoferul și pasagerul Teslei au primit mai multe traume neînsemnate și au fost transportați de urgență la spital. În acest moment șoferul Teslei zburătoare se află la poliție și așteaptă să fie judecat pentru viteză excesivă și accident.

Specialiștii Crash Animation Studios, au analizat materialele video înregistrate în acea seară și au ajuns la concluzia că EV-ul se deplasa cu o viteză de peste 200 km/h!

NICIUN COMENTARIU