(VIDEO) Într-un garaj din Ucraina a fost găsită o VOLGĂ aproape nouă și 4 lăzi de vodcă din anii ’80!

4353

Celebrul blogger Roma-Uraco, cunoscut de public grație mașinilor vechi în stare impecabilă, care le găsește în garajuri sau hangaruri unde zac zeci de ani, a anunțat recent despre o nouă descoperire. Este vorba despre o Volgă produsă în anul 1989, care înregistrează la bord, un parcurs de doar 844 km!

Potrivit legendei, acest GAZ 24-10 de culoare albă, a fost cumpărat de șeful poliției unui orășel mic din Ucraina, drept cadou înainte de a ieși la pensie. În același timp, ofițerul nu iubea să se laude cu comoara din garaj și se deplasa zilnic cu un VAZ 2106, iar Volga era folosită doar cu ocazii speciale.

La începutul anilor 2000, Volga a fost conservată într-un garaj, unde s-a păstrat perfect până în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că, îndată ce mașina a fost cumpărată, caroseria a fost prelucrată cu o soluie specială antirugină, iar molia care putea deteriora tapițeria interiorului, era alungată cu ajutorul tutunului țigărilor Vatra!

La fel, în garaj au fost găsite și alte atribute din acele timpuri. Printre acestea se numără patru cutii de vodcă Russkaia, care se comercializa în anii ’80, o pungă cu lapte condensat sovietic, dar și un volum impresionant de piese de rezervă pentru GAZ 24-10.

NICIUN COMENTARIU