Autorii canalului de Youtube Archie Hamilton Racing, au decis să compare noul SUV de performanță Urus și supercavrul celebru Huracan în versiunea LP 610-4, pentru a vedea cum se descurcă cele două modele marca Lamborghini în diferite exerciții fiind aliniate la linia de start.

Lamborghini Urus, este primul SUV al mărcii și a făcut furori pe piața mondială. Exemplarul din video de mai jos, este echipat cu un propulsor V8 Twin-turbo de 4.0 litri volum, care oferă 650 de cai putere și 850 Nm. De la 0-100 km/h, vehiculul este capabil să accelereze în 3.6 secunde, iar viteza maximă pe care o înregistrează, numără 305 km/h.

În celălalt colț al ringului, se prezintă Lamborghini Huracan, care este dotat cu un sistem de tracțiune integrală, care ajută la distribuirea puterii generate de motorul V10 aspirat natural de 5.2 litri volum. Puterea acestuia de 610 CP și 560 Nm îi oferă supercarului posibilitatea de a accelera de la 0-100 km/h în doar 3.2 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 325 km/h.

NICIUN COMENTARIU