(VIDEO) Mașina veșnică a fost construită de Mercedes 40 de ani în urmă! Vezi cum se prezintă un W123 în zilele noastre

1176

Deseori auzim discuții despre motoarele veșnice sau mașini veșnice, care ar putea să lucreze în continuu fără a se strica. Deja de mai mulți ani la rând, jurnaliști auto din diferite țări, de talie mondială, susțin că mașina nemuritoare a fost construită de Mercedes circa 40 de ani în urmă, atunci când a fost prezentat modelul W123!

Persoanele de o vârstă mai mare, deseori au obiceiul de a lăuda lucrurile făcute altă dată și să repete că ”cândva era mai bine”. Printre aceste discuții își găsesc loc și mașinile. Ce-i drept lucrurile au evoluat pe parcursul anilor, iar producătorii auto au tot micşorat cantităţile materialelor fie pentru a reduce costurile, fie pentru a face maşina mai uşoară ca şi greutate.

Drept consecinţă, automobilele au devenit şi mai fragile în sensul că nu mai rezistă atât de mult în timp. Dar nu este și cazul lui W123 despre care vin să ne povestească producătorii canalului de YouTube TFLclassics. Aceștia au filmat o prezentare a unui Mercedes-Benz 300 D, care deşi are 37 de ani a rezistat foarte bine și demonstrează pe cât se poate de bine cât de calitative erau mașinile acum 40 de ani!

NICIUN COMENTARIU